ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυροδοτεί το κλίμα της συναίνεσης ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελής Νικολαΐδης.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Παρασκευής (7/9), ο κ. Νικολαΐδης δεν φαίνεται να δίνει συγκατάθεση για μια συμφωνία.

Σε αντίθεση, μάλιστα, με τα υπόλοιπα στελέχη των εκπαιδευτικών οργανώσεων, που παραπέμπουν το θέμα στις χωριστές συνεδριάσεις και στην κοινή συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, ο κ. Νικολαΐδης μιλά για απόρριψη και της νέας πρότασης.

Ταυτόχρονα, κάνει λόγο για απεργία, σημειώνοντας επί λέξη ότι «εφ’ όσον η νέα πρόταση απορρίπτεται, απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE