Νορβηγία-Κύπρος - Τραγική… Χωρίς αρχή και τέλος

Νορβηγία-Κύπρος - Τραγική… Χωρίς αρχή και τέλος

Η Νορβηγία κέρδισε σήμερα (6/9) με 2-0 την Κύπρο στη πρεμιέρα του Nations League.

Τα δύο γκολ ο Γιόχανσεν στο πρώτο ημίχρονο (20′ και 42′).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το πρώτο 10λεπτο να είναι σε αργό τέμπο και καμία ομάδα να μην δημιουργεί κάποια αξιόλογη φάση.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν την κατοχή της μπάλας και η Εθνική Κύπρου αμυνόταν και προσπαθούσε να δημιούργησει κάποιες επιθετικές προσπάθειες μέσω αντεπιθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα στo ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE