ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Φως στην άκρη του τούνελ - Προοπτική επίλυσης της κρίσης

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Φως στην άκρη του τούνελ - Προοπτική επίλυσης της κρίσης

Διαφαίνεται προοπτική επίλυσης της κρίσης στην παιδεία.

Οι Πρόεδροι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, Φίλιος Φυλακτού και Παναγιώτης Λυσάνδρου, αντίστοιχα, έφυγαν από την πολύωρη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη 06/09 χωρίς να έχουν στα χέρια τους κάτι γραπτώς, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει προοπτική επίλυσης της κρίσης στη παιδεία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση αναμένεται να αποσταλεί  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Οι δύο Πρόεδροι συναντήθηκαν στο Προεδρικό με την τριμερής Υπουργική Επιτροπή που όρισε την Τρίτη 04/09 το Υπουργικό Συμβούλιο για να διαχειριστεί την κρίση στην παιδεία.

Στην συνάντηση δεν ήταν παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αν η πρόταση που αναμένεται να δοθεί γραπτώς, εγκριθεί από τα συλλογικά όργανα των εκπαιδευτικών οργανώσεων, θα τεθεί υπό την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ, φαίνεται να υπάρχει θετικό πνεύμα για να επιλυθεί η κρίση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE