ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Από τις πολυτελείς διακοπές στα κρατητήρια οι τρεις ύποπτοι – Ρήμαξαν πιστωτικές

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Από τις πολυτελείς διακοπές στα κρατητήρια οι τρεις ύποπτοι – Ρήμαξαν πιστωτικές

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου προσήχθησαν την Πέμπτη 06/09 τρία πρόσωπα ηλικίας 35, 27 και 25 ετών, με την Αστυνομία να υποβάλλει στο Δικαστήριο αίτημα προσωποκράτησης τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Η υπόθεση αφορά στην ύποπτη χρήση κλεμμένων δεδομένων πέντε πιστωτικών καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί το χρηματικό ποσό των 5.432 ευρώ για αγορά υπηρεσιών, όπως η ενοικίαση δωματίων, στο ξενοδοχείο. Σχετική καταγγελία έγινε την Τετάρτη 05/09 στην Αστυνομία από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, του 27χρονου και του 25χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη 05/09 βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον των τριών υπόπτων διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE