Εκνευρίστηκε η Αριστοτέλους με τον Τανιμανίδη – «Κύριε ελέησον... Είναι κάποια πράγματα που είναι απαγορευμένα» - VIDEO
06.09.2018 - 15:05
Ποια κίνηση του Σάκη Τανιμανίδη εκνεύρισε την Χριστιάνα Αριστοτέλους;
Στην εκπομπή της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου παρουσίασαν στιγμές από το μήνα του μέλιτος του Σάκη Τανιμανίδη στην Ιρλανδία.
Όταν η Αριστοτέλους είδε τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει story όντας στο τιμόνι του αυτοκινήτου με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι δίπλα του δεν άντεξε.
On air η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» είπε για τον Σάκη Τανιμανίδη: «Συγνώμη του Τανιμανίδη δεν του είπε κάποιος ότι δεν πρέπει να κάνει video την ώρα που οδηγεί».
Και όταν οι συνεργάτες της προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον παρουσιαστή του Survivor είπε: «Κύριε ελέησον ρε παιδί μου. έχω ένσταση με αυτό το πράγμα... Είναι κάποια πράγματα που είναι απαγορευμένα. Στέλνουν λάθος μηνύματα.».
Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.