Aν άνοιγαν οι πόρτες θα ΠΗΓΑΙΝΑΝ για Φαουμπαλά…

Aν άνοιγαν οι πόρτες θα ΠΗΓΑΙΝΑΝ για Φαουμπαλά…

Έκλεισαν φιλικό με τον Άρη για αύριο (17:30) στο Τσίρειο οι του Απόλλωνα. Θα είναι κλειστές οι πόρτες. Για την ταξαρχία του Χρύση Μιχαήλ, θα είναι η τελευταία πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. 

Για τον Απόλλωνα αποτελεί ευκαιρία να… διατηρηθούν οι παίχτες σε κατάσταση αγωνιστικής εγρήγορσης, αν και δεν περιμένουμε ότι θα παίξουν παρά πολλοί βασικοί. 

Ο Αυγουστή αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως παίχτες, που δεν είχαν καθόλου ή περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα καλοκαιρινά παιχνίδια της Ευρώπης. 

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Γάλλος επιθετικός Φαουμπαλά, ο οποίος αποκτήθηκε αρχές της εβδομάδας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας δόθηκε, ο 21χρονος παίχτης έκανε κανονικά προετοιμασία με την Ουκρανική Ζόρια.

Οι παίχτες μετά το αυριανό ρεπό, θα είναι ελεύθεροι υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.