ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος – Παραλίγο τραγωδία σε υπνοδωμάτιο κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος – Παραλίγο τραγωδία σε υπνοδωμάτιο κατοικίας

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/9) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού κατοικίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 18:40, εκδηλώθηκε φωτιά σε κατοικία που βρίσκεται στη Λεμεσό, όπου προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στην οδό Γρίβα Διγενή, στον Ύψωνα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.01.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός και επίπλωση του δωματίου και επηρεάστηκε η βαφή του διαμερίσματος από τον καπνό και τα θερμά αέρια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού και έγινε επίσης εξαερισμός.

Την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχαν άτομα εντός της κατοικίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE