ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ενός… τηλεφώνου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ενός… τηλεφώνου

Ελεύθερο αναγκάστηκε να αφήσει κατηγορούμενο για παιδοφιλία το Εφετείο.

Σε δίκη-παρωδία διαπιστώθηκε ότι ενώ ζητείτο η κράτησή του, εντούτοις η Κατηγορούσα Αρχή δεν ήταν έτοιμη για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Νεάρχου («Ο Φιλελεύθερος»), αυτό οφείλεται σε ένα τηλέφωνο.

Όπως προκύπτει, στις 22 Μαΐου υποβλήθηκε αίτημα αναβολής «ένεκα μη ολοκλήρωσης της εξέτασης του τηλεφώνου του κατηγορούμενου, το οποίο αποτελεί τεκμήριο της παρούσας υπόθεσης».

Το αίτημα εγκρίθηκε και το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι την ακρόαση που θα γινόταν σε ένα μήνα.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και το Εφετείο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

«Μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2018 προκάλεσε παιδί να γίνει μάρτυρας σεξουαλικών πράξεων ή απεικόνισης σεξουαλικών πράξεων», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE