Πρώτες αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή για το φετινό πρωτάθλημα – ΤΙΜΩΡΙΑ σε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και σε ΜΕΓΑΛΗ ομάδα

Πρώτες αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή για το φετινό πρωτάθλημα – ΤΙΜΩΡΙΑ σε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και σε ΜΕΓΑΛΗ ομάδα

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του Λούκα Χατζηλούκα, προπονητή της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς που αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα για αντιαθλητική συμπεριφορά προς την διαιτητική ομάδα του αγώνα (συνεχόμενες διαμαρτυρίες και ειρωνικά σχόλια) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2018- 2019 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/26.08.2018 (1η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2018-2019. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/25.08.2018 περιόδου 2018-2019 (1η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE