Πήρε… φωτιά! «Ξηλώνεται» για τον παικταρά – Στα «όρια» του ο Ουζουνίδης

Πήρε… φωτιά! «Ξηλώνεται» για τον παικταρά – Στα «όρια» του ο Ουζουνίδης

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ, αφού η Ένωση δεν κατέληξε σε συμφωνία με τον ατζέντη του Πορτογάλου, Κιμ Ριμπέιρο, λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν, καθώς θεωρούν ότι η διαφορά είναι μικρή και αισιοδοξούν ότι θα γεφυρωθεί άμεσα.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία αυτή τραβά εδώ και μήνες, αφού μπορεί η Ένωση να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ριμπέιρο, όμως από την πλευρά του ο Πορτογάλος μάνατζερ προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του και τον ίδιο. Έτσι η πλευρά του Σιμόες αξιώνει ένα υψηλό συμβόλαιο, που θεωρεί ότι είναι η ιδανική χρονική συγκυρία για να διεκδικήσει.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον Σιμόες, ο οποίος είναι κομβικός παίκτης για την ομάδα. Φυσικά ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δει ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης να χάνεται για… ψίχουλα και αναμένεται να κάνει την οικονομική υπέρβαση, ώστε οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί ακόμα παίκτης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ο Σιμόες καθίσταται απαραίτητος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αναντικατάστατος στο φετινό ρόστερ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Πορτογάλο στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού χαφ. Ούτως ή άλλως, ο Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει έναν έξτρα παίκτη σε αυτή τη θέση, αφού η ομάδα του έχει μπροστά της βεβαρημένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.