Το ΚΙΝΗΤΡΟ για το ΕΞΤΡΑ βήμα μέσα από τα λόγια του Πιέρου Σωτηρίου

Το ΚΙΝΗΤΡΟ για το ΕΞΤΡΑ βήμα μέσα από τα λόγια του Πιέρου Σωτηρίου

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου που μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η Εθνική Ανδρών Κύπρου πριν την τελευταία προπόνηση για την αυριανή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών στο χωρητικότητας 28.000 θεατών Στάδιο Ullevaal που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Νορβηγίας.

«Αύριο ξεκινά μια νέα διοργάνωση με πολλές προοπτικές και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε το έξτρα βήμα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα την Νορβηγία, είμαστε προετοιμασμένοι. Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με τις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Νορβηγία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE