Το ΚΙΝΗΤΡΟ για το ΕΞΤΡΑ βήμα μέσα από τα λόγια του Πιέρου Σωτηρίου

Το ΚΙΝΗΤΡΟ για το ΕΞΤΡΑ βήμα μέσα από τα λόγια του Πιέρου Σωτηρίου

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου που μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η Εθνική Ανδρών Κύπρου πριν την τελευταία προπόνηση για την αυριανή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών στο χωρητικότητας 28.000 θεατών Στάδιο Ullevaal που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Νορβηγίας.

«Αύριο ξεκινά μια νέα διοργάνωση με πολλές προοπτικές και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε το έξτρα βήμα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα την Νορβηγία, είμαστε προετοιμασμένοι. Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με τις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Νορβηγία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE