ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Το 96,65% των μελών της ΟΛΤΕΚ ψήφισε 'Ναι'

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ:  Το 96,65% των μελών της ΟΛΤΕΚ ψήφισε 'Ναι'

Ισχυρή εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης τους όπως χειριστεί κατά την κρίση του το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου και να εξαγγείλει, αν το κρίνει σκόπιμο, απεργιακά ή/και άλλα μέτρα, έδωσαν σήμερα τα μέλη της ΟΛΤΕΚ, μέσω ψηφοφορίας.

 
Ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η συμμετοχή ξεπέρασε το 95% και πρόσθεσε ότι η θετική ψήφος ήταν 96,65% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE