Μετακόμισε σήμερα στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» ο Πεχλιβάνης και… ΕΚΤΕΛΕΣΕ

Μετακόμισε σήμερα στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» ο Πεχλιβάνης και… ΕΚΤΕΛΕΣΕ

Νέα ομάδα από σήμερα για τον Κύπριο επιθετικό, Μάριο Πεχλιβάνη.

Ο παίκτης δόθηκε δανεικός από την ΑΕΛ στον Άρη.

Μάλιστα δε, ο Πεχλιβάνης πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Αναγέννηση Δερύνειας, όπου σκόραρε κιόλας.  Έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του Χρύση Μιχαήλ με 0-1.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι έτοιμο στον Άρη και είτε θα το υπογράψει απόψε, είτε αύριο, όπως και να ΄χει ήδη είναι παίκτης της ελαφράς ταξιαρχίας ο Μάριος Πεχλιβάνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE