ΠΑΦΟΣ: Το αναμένο καντήλι προκάλεσε πυρκαγιά - Κοιμόντουσαν οι ένοικοι

ΠΑΦΟΣ: Το αναμένο καντήλι προκάλεσε πυρκαγιά - Κοιμόντουσαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 14:15 σε διαμέρισμα στην Πάφο από αναμμένο καντήλι, ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την πυρκαγιά αντιλήφθηκαν οι ένοικοι, ένα ζεύγος, οι οποίοι την ώρα που ξέσπασε κοιμόντουσαν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε από ίδιους, ωστόσο στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι που φαίνεται να έκαψε κουρτίνα η οποία ανέμιζε από τον αέρα.

Το ζεύγος δεν έπαθε οτιδήποτε, ωστόσο, από τη φωτιά κάηκε η κουρτίνα του δωματίου και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους πάγκους της κουζίνας και σε καρέκλες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE