ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

5 Σεπτεμβρίου 1998. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου μαζεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα προκριματικά του Γιούρο 2000. Η Εθνική Κύπρου ήταν έτοιμη να αγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας. Κανείς δεν περίμενε πως εκείνη τη μέρα η ομάδα του μικρού νησιού θα διέλυε την υπερδύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, Ισπανία. Όλοι εκτός από ένα άτομο.

Η απόφαση αυτή των επιτελών του αγώνα, στάθηκε μια ευτυχέστατη συγκυρία για τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Πανίκο Γεωργίου, κληθείς από την αθλητική σύνταξη του «Φιλελευθέρου» να μιλήσει για τον αγώνα. Ο τεχνικός, που παρακολούθησε την προπόνηση των Ισπανών, κατέγραψε τα πάντα. Από το αρχικό σχήμα μέχρι τις στατικές εκτελέσεις. Στο τέλος, ο Πανίκος Γεωργίου έγραψε σε μια κόλλα χαρτί την κυπριακή ενδεκάδα και είπε: «Με τους παίκτες που έχουμε και με την τακτική που θα ακολουθήσουμε, θα τους νικήσουμε τους Ισπανούς και θα με θυμηθείτε!».

Δείτε ολόκληρο το θέμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE