ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

5 Σεπτεμβρίου 1998. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου μαζεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα προκριματικά του Γιούρο 2000. Η Εθνική Κύπρου ήταν έτοιμη να αγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας. Κανείς δεν περίμενε πως εκείνη τη μέρα η ομάδα του μικρού νησιού θα διέλυε την υπερδύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, Ισπανία. Όλοι εκτός από ένα άτομο.

Η απόφαση αυτή των επιτελών του αγώνα, στάθηκε μια ευτυχέστατη συγκυρία για τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Πανίκο Γεωργίου, κληθείς από την αθλητική σύνταξη του «Φιλελευθέρου» να μιλήσει για τον αγώνα. Ο τεχνικός, που παρακολούθησε την προπόνηση των Ισπανών, κατέγραψε τα πάντα. Από το αρχικό σχήμα μέχρι τις στατικές εκτελέσεις. Στο τέλος, ο Πανίκος Γεωργίου έγραψε σε μια κόλλα χαρτί την κυπριακή ενδεκάδα και είπε: «Με τους παίκτες που έχουμε και με την τακτική που θα ακολουθήσουμε, θα τους νικήσουμε τους Ισπανούς και θα με θυμηθείτε!».

Δείτε ολόκληρο το θέμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE