ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Τετάρτης 05/09 η Λιμενική Αστυνομία, για διάσωση 13 μηνών βρέφους απο την θαλάσσια περιοχή του Ακάμα και συγκεκριμένα στο  Blue Lagoon. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το βρέφος επέβαινε σε σκάφος με τους γονείς του όταν κινδύνεψε να πνιγεί με το σάλιο του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από άλλα μέλη του σκάφους, ενώ αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική.

Σκάφος της Λιμενικής το μετέφερε στην ακτή και το παρέλαβε ασθενοφόρο του νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολούθως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου ενώ για την ώρα είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

Πρόκειται για 13 μηνών βρέφος από την Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.