Eπιστρέφει στην «πατρίδα» ο πρώην άσος της Ομόνοιας!

Eπιστρέφει στην «πατρίδα» ο πρώην άσος της Ομόνοιας!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον βρίσκεται ο Ηρακλής. 

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή για τα τωρινά του δεδομένα και για τα δεδομένα της Football League δείχνει έτοιμος να κάνει ο «Γηραιός», ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ ώστε να επιστρέψει στα… σαλόνια. 

Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο άσο από τις αρχές καλοκαιριού, αλλά σε πρώτη φάση δεν προχώρησε η υπόθεση διότι προτεραιότητα του 35χρονου μεσοεπιθετικού ήταν να υπογράψει σε σύλλογο του εξωτερικού. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάποια πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» του και τώρα δείχνει έτοιμος να συνεχίσει στον Ηρακλή. 

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ουμρανίγεσπορ, κάνοντας 32 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με ένα γκολ. Αν τελικά υπογράψει στον «Γηραιό», θα πρόκειται για τον έκτο ελληνικό σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται μετά το πέρασμά του -κατά σειρά από- από Μεσσηνιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΛ, Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Επίσης, έχει παίξει και στην Ομόνοια.

Πηγή: Sport fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE