ΚΥΠΡΟΣ: Για όνομα του Θεού - Επικό παρκάρισμα διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Για όνομα του Θεού - Επικό παρκάρισμα διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν έχεις διπλοκάμπινο, τα πάντα μπορούν να γίνουν χώροι στάθμευσης.

Τα πάντα μπορούν να γίνουν χώροι στάθμευσης, όταν είσαι πίσω από το τιμόνι διπλοκάμπινου και το όχημά σου, σου το επιτρέπει.

Έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο συμπολίτης μας στις πιο κάτω φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν αποδέκτες δεκάδων και ποικίλων σχολίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο εν λόγω πολίτης στάθμευσε το όχημά του στα σκαλιά έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία στην Πάνω Δευτερά της επαρχίας Λευκωσίας.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 04/09, όπου πολλά άτομα που πέρασαν από το σημείο πρόσεξαν το παράδοξο θέαμα.

Σύμφωνα με τα σχόλια ο εν λόγω κύριος, στάθμευσε με αυτό τον τρόπο για να κατεβάσει τα εργαλεία του από την καμπίνα του οχήματος χωρίς να αναγκαστεί να τα μεταφέρει από τις σκάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

M.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE