Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες δολοφόνησαν, στραγγαλίζοντάς την Zehra Sorver, η οποία ήταν η σύζυγος του Levent και μητέρα του Mehmet.
Το έγκλημα διαπράχθηκε στην οικία όπου διέμεναν τα τρία πρόσωπα στον κατεχόμενο Γερόλακκο, τον Ιούνιο του 2017.
Την Τρίτη (4/9/2018) οι δύο άντρες καταδικάστηκαν από το «δικαστήριο» στα κατεχόμενα.

Ο σύζυγός την δολοφονηθείσας καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 35 χρόνων, ενώ ο γιος αθωώθηκε από την εν λόγω κατηγορία και καταδικάστηκε για συμμετοχή στην δολοφονία. Ως εκ τούτου, του επιβλήθηκε ποινή 14 μηνών.
Σημειώνεται ότι οι 'δίκες' του γιου της οικογένειας, λόγω ηλικίας (ήταν ανήλικος) διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών.
Ο 18χρονος και ο πατέρας του έξω από το 'δικαστήριο' των κατεχομένων:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




