ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσωσαν πραγματικά την ζωή – Παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Του έσωσαν πραγματικά την ζωή – Παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο σοβαρά περιστατικά αντιμετώπισαν την Δευτέρα (3/9) οι ναυαγοσώστες στην Αγία Νάπα, εκ των οποίων στο ένα, επανέφεραν στην ζωή άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Αμμοχώστου «Ευαγόρα», τουρίστας εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στην θάλασσα. Αμέσως ναυαγοσώστες τον μετέφεραν εκτός του ύδατος και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, καταφέρνοντας να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι ναυαγοσώστες πρόσφεραν ιατρική περίθαλψη σε άλλον λουόμενο, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τα δύο περιστατικά:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.