ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής

Συνεχίζονται την Τετάρτη 5/9 οι καταθέσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, μετά τη διακοπή τους στις 31 Αυγούστου.

 
Συγκεκριμένα, η ώρα 9.00 το πρωί, θα βρεθεί, εκ νέου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο Λάμπρος Πιερή, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) μεταξύ 29/6/2010-14/6/2018. Ο κ. Πιερή, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της Επιτροπής Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) της Επιτροπείας, θα συνεχίσει την κατάθεση που έδωσε στις 28 Αυγούστου.
 
Στις 28 Αυγούστου, ο κ. Πιερή είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι επόπτες στη Φρανκφούρτη δεν ήθελαν να υπάρχει κρατική τράπεζα και στόχος τους ήταν να επιλύσουν εξωτραπεζικά με άμεση λύση μεγάλο μέρος του προβλήματος των ΜΕΧ και γι’ αυτό επήλθε αυτή η λύση για το Συνεργατισμό.
 
Μετά την κατάθεση του κ. Πιερή, θα καταθέσει στις 9.30 ενώπιον της Επιτροπής ο νυν Πρόεδρος της Επιτροπείας της ΣΚΤ Γιώργος Χατζηνικόλας, ο οποίος έθεσε την παραίτηση του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE