ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Λέβι και όσα έγιναν ο Παντελή…

ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Λέβι και όσα έγιναν ο Παντελή…

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ για όσα έγιναν με την Ομοσπονδία του Ισραήλ και το ενδιαφέρον τους να πάρουν το Ρόνι Λέβι στο τιμόνι της Εθνικής τους ομάδας.

ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Αναλυτικά τι είπε:

«Μόλις μου μίλησαν από την Ομοσπονδία του Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι, τους είπα ότι τελείωσε η διορία. Είχαμε συμφωνήσει με το Ρόνι Λέβι, και αν είχαμε πρόταση από την Εθνική Ισραήλ θα συζητούσαμε με θετική προοπτική για να την αποδεχθούμε. Η Ομοσπονδία του Ισραήλ όμως μας πλησίασε μετά την προθεσμία που θέσαμε. Έχουμε ένα σπουδαίο προπονητή που υπέγραψε για δύο χρόνια και μετά από δύο χρόνια θα δούμε και θα κρίνουμε τι έκανε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.