Καταζητούμενος που πολιτογραφήθηκε Κύπριος – Καλύπτεται πίσω από το διαβατήριο

Καταζητούμενος που πολιτογραφήθηκε Κύπριος – Καλύπτεται πίσω από το διαβατήριο

Καταζητείται για σοβαρότατα αδικήματα, αλλά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή χάρη στην πολιτογράφησή του ως Κύπριου…

Ο λόγος για πρόσωπο αραβικής καταγωγής, το οποίο καταζητείται από την Δημοκρατία του Λιβάνου για αδικήματα χρηματοδότησης τρομοκρατίας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα συναφή και που καλύπτεται πίσω από το κυπριακό διαβατήριο που εξασφάλισε.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο η Δημοκρατία του Λιβάνου έχει διαβιβάσει επίσημα αίτημα για έκδοσή του, η κατοχή όμως του Κυπριακού διαβατήριου στέκεται εμπόδιο στην έκδοσή του.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί για την υπόθεση. Θεωρούμε όμως ότι τέτοιες περιπτώσεις αμαυρώνουν το όλο πλαίσιο της πολιτογράφησης αλλοδαπών στη Κυπριακή Δημοκρατία, δίδοντας δικαιώματα σε ξένες χώρες να μας επιπλήττουν για την διαδικασία αυτή.

Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν λάβει επιστολές για το εν λόγω πρόσωπο, θα λάβουν αμέσως τα δέοντα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE