ΜΕΤΩΠΟ- ΠΑΙΔΕΙΑ: Τροποποίηση της απόφασης της 4 Ιουλίου αποφάσισε η Κυβέρνηση - VIDEO

ΜΕΤΩΠΟ- ΠΑΙΔΕΙΑ: Τροποποίηση της απόφασης της 4 Ιουλίου αποφάσισε η Κυβέρνηση - VIDEO

Σε σημαντικές τροποποιήσεις σε ότι αφορά τα μέτρα που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για το θέμα της Παιδείας προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο σε έκτακτη του συνέδρια το μεσημέρι της Τρίτης 04/09.

Η Κυβέρνηση μετά από την έκτακτη συνέδρια του Υπουργικού Συμβουλίου προχώρησε σε τροποποιημένες προτάσεις έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε μετά τη συνεδρία του Σώματος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, επαναβεβαιώνοντας παράλληλα την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να συνεχίσει εφ’ όλης της ύλης το διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας.

 Τροποποίηση της απόφασης της 4ης Ιουλίου 2018 για τον εξ ορθολογισμό της απασχόλησης των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε ο κ. Προδρόμου.

Ο Εκπρόσωπος είπε πως η Κυβέρνηση ευελπιστεί ότι οι σημερινές αποφάσεις θα ιδωθούν με ανάλογο πνεύμα από τις εκπαιδευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για δημιουργικό διάλογο.

https://www.youtube.com/watch?v=Gg4OQyPv95c

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE