ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό τμήμα της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό τμήμα της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου

Κλειστό λόγω της προετοιμασίας του Φεστιβάλ Μπύρας θα παραμείνει μέρος της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, ανακοίνωσε το Δημαρχείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέρος της τάφρου θα παραμείνει κλειστό από τις 11 μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, για σκοπούς προετοιμασίας και διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Για διευκόλυνση διακίνησης του κοινού στον προσβάσιμο χώρο της Τάφρου και για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείται η είσοδος από το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων στο σημείο Ποδοκάταρο («Κολοκάσι»), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE