Προσποιούνταν τους κωφάλαλους και έκαναν έρανο

Προσποιούνταν τους κωφάλαλους και έκαναν έρανο

Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα από την Αστυνομία, καθώς προσποιούνταν πως ήταν κωφάλαλοι για να κάνουν έρανο.

Τέσσερις υπήκοοι Ρουμανίας- ένας άντρας και μία γυναίκα - ηλικίας 25, 20, 26 και 20 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 04/09 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία προσποιούνταν τους κωφάλαλους και διενεργούσαν έρανο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες οι οποίοι επιδεικνύοντας έντυπο διενέργειας εράνου εισέρχονταν σε καταστήματα και αποκόμιζαν χρηματικά ποσά από πολίτες στην ευρύτερη περιοχή της Αριστοτέλους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο έντυπα διενέργειας εράνου και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE