Προσποιούνταν τους κωφάλαλους και έκαναν έρανο

Προσποιούνταν τους κωφάλαλους και έκαναν έρανο

Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα από την Αστυνομία, καθώς προσποιούνταν πως ήταν κωφάλαλοι για να κάνουν έρανο.

Τέσσερις υπήκοοι Ρουμανίας- ένας άντρας και μία γυναίκα - ηλικίας 25, 20, 26 και 20 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 04/09 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία προσποιούνταν τους κωφάλαλους και διενεργούσαν έρανο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες οι οποίοι επιδεικνύοντας έντυπο διενέργειας εράνου εισέρχονταν σε καταστήματα και αποκόμιζαν χρηματικά ποσά από πολίτες στην ευρύτερη περιοχή της Αριστοτέλους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο έντυπα διενέργειας εράνου και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Η επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο στόχο έχει να ενθαρρύνει τον λαό και τους ηγέτες να προετοιμαστούν για διαπραγματεύσεις, ανέφερε σε δηλώσεις της τη Δευτέρα η Προσωπική του Απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.