ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Η κατάσταση των τραυματιών - Πλαγιομετωπική η σύγκρουση οχημάτων

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Η κατάσταση των τραυματιών - Πλαγιομετωπική η σύγκρουση οχημάτων

Οι τραυματισμοί 60χρονου Ε/κ, 31χρονης από την Ρουμανία και της μητέρας της ηλικίας 58 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς με κατεύθυνση την Δρούσεια γύρω στις 07:30 το πρωί της Τρίτης (4/9).

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το τροχαίο σημειώθηκε όταν τα δύο οχήματα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισε τον 60χρονο και την 31χρονη.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι, ο 60χρονος και η 31χρονη φέρουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους ενώ η 58χρονη τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για την διακρίβωση των αιτιών της πρόκλησης του τροχαίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.