ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ο λόγος που τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα - Εγκατέλειψε έγκαιρα ο οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ο λόγος που τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα - Εγκατέλειψε έγκαιρα ο οδηγός

Μετά το τροχαίο και λόγω διαρροής καυσίμων, ξέσπασε η πυρκαγιά στο όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας, το μεσημέρι της Δευτέρας (3/9).

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η ώρα 12:08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας TOYOTA στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς κυκλικό κόμβο Καλού Χωρίου στη Λάρνακα.

Το όχημα παρέκλινε της πορείας του και αφού κτύπησε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό του αυτοκινητόδρομού ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας και Βορόκληνης με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12:47.

Η οδηγός του το εγκατέλειψε έγκαιρα χωρίς να τραυματιστεί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, αυλοί τυλιχτήρα από τα οχήματα και έγινε παραγωγή αφρού.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα και διαρροή καυσίμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE