Παρέδωσε την σκυτάλη στον Ππεκρή ο Χάρης Λοιζίδης (Ομιλία στους διεθνείς)

Παρέδωσε την σκυτάλη στον Ππεκρή ο Χάρης Λοιζίδης (Ομιλία στους διεθνείς)

Με ομιλία του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη και του προέδρου Εθνικών ομάδων, Μιχάλη Ππεκρή προς τους παίκτες της Εθνικής Κύπρου άρχισε η προετοιμασία για τους αγώνες με Νορβηγία και Σλοβενία.

Ως γνωστόν ο Χάρης Λοϊζίδης εδώ και χρόνια ήταν πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων ενώ πρόσφατα ανέλαβε αυτό το πόστο ο Μιχάλης Ππεκρής.

Και οι δύο στην ομιλία τους εξέφρασαν την πίστη τους στις δυνατότητες των παικτών σε αυτό το ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE