ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Έντονη ανησυχία για αυξημένη ροή μεταναστών

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Έντονη ανησυχία για αυξημένη ροή μεταναστών

Υπουργική σύσκεψη για την αυξημένη ροή μεταναστών την Τρίτη στο Υπ. Εσωτερικών.

Υπουργική σύσκεψη πραγματοποιείται την Τρίτη (4/9) το πρωί με αφορμή την αυξημένη ροή, τα τελευταία 24ωρα, μεταναστών οι οποίοι καταφθάνουν με πλωτά μέσα ή μέσω κατεχομένων στις ελεύθερες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους Υπουργούς Εξωτερικών Nίκο Χριστοδουλίδη, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνά Νικολάου και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, με σκοπό τη συζήτηση του θέματος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Πετρίδη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει το Σάββατο στο ΚΥΠΕ πως "υπάρχει μια ανησυχητική τάση αύξησης των ροών παράτυπης μετανάστευσης στην Κύπρο είτε μέσω θαλάσσης, είτε μέσω των κατεχομένων», προειδοποιώντας ότι η Κύπρος έφθασε στα όριά της αναφορικά με τον αριθμό των μεταναστών που μπορεί να απορροφήσει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE