Μάθαμε τι επέλεξε να φορέσει η Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάθαμε τι επέλεξε να φορέσει η Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετρά αντίστροφα η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα».

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μπορεί να μην προγραμματίζει τίποτα όσον αφορά στα προσωπικά της, αλλά στα επαγγελματικά της δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της και από την Τρίτη, 28 Αυγούστου βρέθηκε στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για την επιλογή των ρούχων της.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου και η σχεδιάστρια μόδας ποζάρουν με χαμόγελο στον φακό.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας σχολιάζει η Αριστοτέλους: 'Να εδώ ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE