Στη Σμύρνη ο Κοτζιάς - Όλα στο τραπέζι

Στη Σμύρνη ο Κοτζιάς - Όλα στο τραπέζι

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα μεταβεί την Τρίτη (4/9), στη Σμύρνη, προκειμένου να παραστεί στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου κτιρίου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας.

Στην τελετή θα παραστεί, επίσης, και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με το οποίο θα συναντηθεί ο κ. Κοτζιάς.

Οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν μεταξύ άλλων ζητήματα που σχετίζονται με τις διμερείς σχέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE