ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί με δέκα τραυματίες στην Καλιφόρνια - ΒΙΝΤΕΟ

Πυροβολισμοί με δέκα τραυματίες στην Καλιφόρνια - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν από πυρά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, ενώ οι Αρχές αναζητούν τον δράστη σε βορειοανατολικές συνοικίες της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη ενώ μια ομάδα ατόμων έπαιζε ζάρια σε κοινόχρηστο χώρο του οικοδομικού συμπλέγματος, ανέφερε η αστυνομία. Τρία από τα θύματα νοσηλεύονται σε «εξαιρετικά κρίσιμη» κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τον αστυνόμο Ρίτσαρντ Λόουχεντ, χρησιμοποιήθηκαν αρκετά όπλα κατά τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή. Γείτονες ανάφερε ότι άκουσαν τουλάχιστον 15-20 πυροβολισμούς.

«Ο κουνιάδος μου άκουσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω απ’ το σπίτι μας. Ήταν έξω εκείνη την ώρα», δήλωσε η Αλίσα Μαρί στο CNN.

Το Σαν Μπερναρντίνο βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

https://www.youtube.com/watch?v=MMhBuyBMISE

Πηγή:iefimerida.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top