ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «πληρώσει» τον θυμό του ο Βρετανός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «πληρώσει» τον θυμό του ο Βρετανός

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε Βρετανό υπήκοο ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας για επίθεση κατά αστυνομικού, ανησυχία και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (2/9) ο Βρετανός ηλικίας 25 χρόνων που έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας αντιλήφθηκε ότι έχασε το διαβατήριο του.

Μέλη της Αστυνομίας αεροδρομίου μετέφεραν τον Βρετανό στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μέχρις ότου διεξαχθεί έρευνα προς εντοπισμό του διαβατηρίου του, ωστόσο αυτός αντέδρασε και ήθελε να φύγει από το γραφείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας δεν άφηναν τον νεαρό να φύγει με αποτέλεσμα αυτός να σπρώξει αστυνομικό ο οποίος δεν έπαθε οτιδήποτε.

Ο 25χρονος συνελήφθη και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο επέβαλε εναντίον του χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Αφού πλήρωσε το πρόστιμο ο νεαρός Βρετανός αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.