ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λες και πήγαινε να κάψει μαγαζί στην Σταυρού ο 25χρονος – Γρονθοκόπησε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λες και πήγαινε να κάψει μαγαζί στην Σταυρού ο 25χρονος – Γρονθοκόπησε αστυνομικό

Τα είδαν όλα τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/09) μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Σε επιχείρηση στο πλαίσιο της εκστρατείας για πάταξη της εγκληματικότητας και με τη συνδρομή μελών της Μ.Μ.Α.Δ., συνέλαβαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα 25χρονο στην λεωφόρο Σταυρού.

Τα ανευρεθέντα στο όχημα του νεαρού υποδήλωναν σχεδιασμό εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, είχε στο αυτοκίνητο κουκούλα, αλλά και ένα μπιτόνι που περιείχε βενζίνη.

Ο νεαρός είχε στην κατοχή του και 3 γραμμάρια κάνναβης.

Πέραν τούτου, ο 25χρονος κατά τη σύλληψή του φέρεται να προέβαλε αντίσταση -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές-γρονθοκοπώντας δυο φορές στο σώμα μέλος της αστυνομικής δύναμης.

Ο αστυνομικός σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση της επίθεσης στον αστυνομικό, η ΥΚΑΝ την υπόθεση με τα ναρκωτικά, ενώ στις αστυνομικές έρευνες ενεπλάκη και το ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο εξετάζει την ενδεχόμενη εμπλοκή του νεαρού σε περιστατικά εμπρησμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.