ΠΑΦΟΣ: Δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους - Χειροπέδες σε δύο

ΠΑΦΟΣ: Δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους - Χειροπέδες σε δύο

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/9) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης εισόδου και για αδικήματα που αφορούν αλήτες και πλάνητες.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.20μ.μ. της Κυριακής (2/9), καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι δύο άντρες εισήλθαν παράνομα σε αυλή κατοικίας στην επαρχία Πάφου, της οποίας ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου σε κοντινή απόσταση εντόπισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 43 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους, ένα ζεύγος πλαστικά γάντια και πλαστικά καλύμματα παπουτσιών.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπίου διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE