Ξανά στο εδώλιο ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου – «Μάχη» για διατήρηση της άδειας δικηγόρου

Ξανά στο εδώλιο ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου – «Μάχη» για διατήρηση της άδειας δικηγόρου

Ξανά σε νομική 'μάχη' ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου για να διατηρήσει την άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματός του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» την Δευτέρα (3/9), το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, απέστειλε στον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, κατηγορητήριο στο οποίο του δόθηκε χρόνος για να απαντήσει.

Η πιο σοβαρή κατηγορία που αντιμετωπίζει ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, είναι της ασυμβίβαστης διαγωγής προς το επάγγελμα – ηθική αισχρότητα, η οποία αφορά το αδίκημα της διαφθοράς για το οποίο κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ζήτησε να εξαιρεθεί για ευνόητους λόγους και δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.