Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο με το καλημέρα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας (2/9).

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός φορτηγού φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του και να συγκρούστηκε σε περιτοίχισμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής και προκάλεσε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ύψος της αερογέφυρας λίγο πριν το Γενικό Νοσοκομείο.

Όπως πληροφορούμαστε, ασθενοφόρο κλήθηκε στη σκηνή για να μεταφέρει τον οδηγό του φορτηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η Τροχαία Λεμεσού κάνει προσπάθειες για να επανέλθει στην ομαλότητα η τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE