Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο με το καλημέρα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας (2/9).

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός φορτηγού φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του και να συγκρούστηκε σε περιτοίχισμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής και προκάλεσε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ύψος της αερογέφυρας λίγο πριν το Γενικό Νοσοκομείο.

Όπως πληροφορούμαστε, ασθενοφόρο κλήθηκε στη σκηνή για να μεταφέρει τον οδηγό του φορτηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η Τροχαία Λεμεσού κάνει προσπάθειες για να επανέλθει στην ομαλότητα η τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE