Λαφράνς στο Themasports: «Εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη και…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαφράνς στο Themasports: «Εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη και…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πέρας του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής ΑΕΛ – Δόξα, ο αμυντικός της Λεμεσιανής ομάδας, Κέβιν Λαφράνς, μίλησε στην κάμερα του Themasports.com.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και ακόμη μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και τους τρεις βαθμούς και που δεν δεχθήκαμε γκολ. Νομίζω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα από δύο γκολ αλλά και τα δύο είναι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Σε δύο παιχνίδια η ΑΕΛ δεν δέχθηκε γκολ. Ένα σχόλιο γι’ αυτό:

«Όταν είσαι αμυντικός δεν θες να δέχεσαι γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου εμένα, του Βοζίνια, του Τεϊσέιρα, του Αβραάμ και του Νιλς. Όχι μόνο εμάς αλλά εμείς έχουμε την περισσότερη ευθύνη. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τις επιθέσεις και τις κινήσεις των επιθετικών. Είναι πάντα καλό να τελειώνει το παιχνίδι και να μην έχεις δεχτεί γκολ».

Διακοπή τώρα και μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Τα παιχνίδια απέναντι στην Ανόρθωση είναι πάντα καλά, έίναι ένα ντέρμπι και τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και μετά να προετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο που δεν δίνει το παρών του στο γήπεδο:

«Δυστυχώς αρχίσαμε να το συνηθίζουμε. Ελπίζω να αλλάξει αυτό επειδή ξέρω ότι αν έρχεται περισσότερος κόσμος θα είμαστε πιο δυνατοί. Μας δίνουν περισσότερη ενέργεια αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. Έτσι έχει προς το παρών η κατάσταση και απλά ελπίζουμε κάποια στιγμή να αλλάξει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE