ΤΡΟΟΔΟΣ: Αίσιο τέλος – Προληπτικά στο νοσοκομείο τα παιδιά

ΤΡΟΟΔΟΣ: Αίσιο τέλος – Προληπτικά στο νοσοκομείο τα παιδιά

Διασώθηκαν και είναι καλά τα τέσσερα παιδιά που εντοπίστηκαν σε γκρεμό στο Τρόοδς το βράδυ της Κυριακής (2/9).

Τα παιδιά, αναμένεται να οδηγηθούν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ωστόσο φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία τους.

Θυμίζουμε ότι τα ανήλικα παιδιά, είχαν χαθεί ενώ βρίσκονταν στην περιοχή 'Λιβάδι του Πασιά' με συγγενικά τους πρόσωπα και εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε γκρεμό.

Για την διάσωσή τους, επιχείρησαν στον χώρο ελικόπτερο της Αστυνομίας καθώς και ομάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE