Τι γυρεύουν Σαλαμιναίοι στο «Αμμόχωστος» λίγο πριν ξεκινήσει το Αλκή – Ερμής (ΦΩΤΟ)

Τι γυρεύουν Σαλαμιναίοι στο «Αμμόχωστος» λίγο πριν ξεκινήσει το Αλκή – Ερμής (ΦΩΤΟ)

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση Αλκή Ορόκλινη – Ερμής Αραδίππου, στα γραφεία όπου εκδίδεται η Κάρτα Φιλάθλου πέρα από οπαδούς των δύο ομάδων που θα κοντραριστούν στον αγωνιστικό χώρο τουυ «Αμμόχωστος», βρίσκονται και φίλοι της Νέας Σαλαμίνας.

Λογικό, μιας και θα γίνουν κάτοχοι της Κάρτας Φιλάθλου και θα ταξιέψουν από εκεί για το Παραλίμνι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» που ξεκινάει η ώρα 20:00 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.