«Κρέμασε» ο Πάρντο την Αλκή και… έφερε τον Ερμή σε θέση οδηγού

«Κρέμασε» ο Πάρντο την Αλκή και… έφερε τον Ερμή σε θέση οδηγού

Ο Ερμής Αραδίππου, μετά από λάθος του Ούγκο Πάρντο, βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 0-1 στο παιχνίδι που είναι στο ημίχρονο στο «Αμμόχωστος» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Στο 11ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μαρτίνιουκ από δεξιά, ο Γκουλόν πήδηξε για κεφαλιά, αλλά δεν ακούμπησε και ο Πάρντο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα.

Το γκολ αυτό βοήθησε στο να ανεβάει ρυθμούς και άλλους η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, ενώ η Αλκή Ορόκλινη ψαχνόταν για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά και να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή.

Το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου από τον ρεφ, Βασίλη Δημητρίου, βρίσκει τον Ερμή Αραδίππου να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του β΄ ημιχρόνου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE