ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του έκαψαν περιουσία της επιχείρησής του - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Υπόθεση εμπρησμού αποθήκης στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 11π.μ. της Κυριακής (2/9), σε αποθήκη, ιδιοκτησία 61χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς ένας εκσκαφέας, ένα μηχάνημα κατασκευής μπάλων σανού, ένα γεωργικό μηχάνημα σποράς χωραφιών και 41 μπάλες σανού, τα οποία βρίσκονταν εντός της αποθήκης.

Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και σε άλλα γεωργικά μηχανήματα, με το συνολικό ύψος των ζημιών να ξεπερνά τις €30,000.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE