ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

Τα μέτρα τα οποία προτίθεται να θέσει από την Δευτέρα (3/9) σε ισχύ ως αντίδραση στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου, καθώς και οδηγίες προς τα μέλη της θα ετοιμάσει το βράδυ της Κυριακής (2/9) η ΠΟΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων, είναι προγραμματισμένο να συνέλθει στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (2/9).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τα μέτρα που θα παρθούν θα αφορούν την επιμόρφωση, την αποχή δηλαδή των εκπαιδευτικών από σεμινάρια, και τις μετακινήσεις, δηλαδή κανένας εκπαιδευτικός δεν θα μετακινείται από το σχολείο του είτε για συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας είτε για άλλο λόγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.