ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

Τα μέτρα τα οποία προτίθεται να θέσει από την Δευτέρα (3/9) σε ισχύ ως αντίδραση στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου, καθώς και οδηγίες προς τα μέλη της θα ετοιμάσει το βράδυ της Κυριακής (2/9) η ΠΟΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων, είναι προγραμματισμένο να συνέλθει στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (2/9).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τα μέτρα που θα παρθούν θα αφορούν την επιμόρφωση, την αποχή δηλαδή των εκπαιδευτικών από σεμινάρια, και τις μετακινήσεις, δηλαδή κανένας εκπαιδευτικός δεν θα μετακινείται από το σχολείο του είτε για συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας είτε για άλλο λόγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE