ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν σουίτα μέσω διαδικτύου – Έμειναν με το στόμα ανοικτό μόλις μπήκαν μέσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν σουίτα μέσω διαδικτύου – Έμειναν με το στόμα ανοικτό μόλις μπήκαν μέσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Προφανώς, οι πελάτες δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι με όσα περίμεναν να δουν και με όσα είδαν τελικά, μπαίνοντας στο δωμάτιό τους…

Η παραπονούμενη, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της, μέσω της γνωστής σελίδας του Facebook, «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η παραπονούμενη, έκλεισαν το δωμάτιο από το διαδίκτυο, όπου σημειωνόταν πως υπήρχε δωρεάν παρκινγκ για τους πελάτες, πως διέθετε διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και επίσης ότι υπάρχει καθαρίστρια που αναλαμβάνει τα δωμάτια.

Όλα τα πιο πάνω, όπως υποστηρίζει η παραπονούμενη, δεν υπήρχαν, ενώ με το που είδαν το δωμάτιο, διαπίστωσαν ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση: Ήταν βρώμικα και υπήρχαν σκουπίδια μέσα σε αυτό, από τους προηγούμενους πελάτες, τα οποία ο υπεύθυνος έβγαλε όταν ήδη μπήκαν σε αυτό οι νέοι ένοικοι.   

Όπως επίσης σημειώνει στην ανάρτηση της η παραπονούμενη, ζήτησαν τα χρήματά που έδωσαν για προκαταβολή, πίσω, ωστόσο δεν τα πήραν.

Ωστόσο έφυγαν, προλαβαίνοντας να φωτογραφίσουν τον χώρο. 

Πάντως, να σημειώσουμε ότι, ψάχνοντας τον εν λόγω χώρο διαμονής, διαπιστώνεται ότι οι φωτογραφίες της παραπονούμενης με αυτές που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο, διαφέρουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE