Δάμασαν την φωτιά σε 15 λεπτά στην Ασγάτα

Δάμασαν την φωτιά σε 15 λεπτά στην Ασγάτα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι  εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός της κοινότητας Ασγάτα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 15 λεπτά αργότερα αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με παπουτσοσυκιές και ξηρά χόρτα.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν  δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  και ένα της Υπηρεσίας θήρας, καθώς και το ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών που βρισκόταν σε περιπολία.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE