ΚΑΙΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση λόγω καύσωνα – Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση λόγω καύσωνα – Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Την Κυριακή 02/09 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν ως το µεσηµέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε (02/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σύντοµα γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.