Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάους για το ματς της ΕΝΠ με τη Νέα Σαλαμίνα

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάους για το ματς της ΕΝΠ με τη Νέα Σαλαμίνα

Η ΕΝΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Αντρέ Πάους να ανακοίνωνει την αποστολή.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (20:00) αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο κ. Πάους επέλεξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Κλέιμαν, Πέτρου, Βαλλιάνος, Ολίβα, Αγγελή, Μουλαζίμης, Ρίλεϊ, Μέρτακκας, Εκίθα, Χαμπαρτζουμιάν, Ενόχ, Κοσμάς, Ελευθερίου, Φράγκος, Κουμής, Σάσα, Παύλου, Ζαράτε, Κολοκούδιας, Ντούντσαν, Ουντόζι, Πίττας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ταμεία και τα συνεργεία για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ θα ανοίξουν στις 18:00 στο γήπεδο «Τάσος Μάρκου».

Καλούμε τον κόσμο μας για αποφυγή συνωστισμού όπως προσέλθει από νωρίς στο γήπεδο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE