Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία
Στην κηδεία της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτης, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.
Όταν είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, τότε δεν υπάρχει ομάδα στην Γερμανία που μπορεί να την κοντράρει.
Όλα αυτά συνέβησαν στην Στουτγκάρδη και η Μπάγερν πέρασε πολύ εύκολα με το ευρύ 0-3, που την βάζει από νωρίς σε θέση οδηγού στην Bundesliga.
Στο πρώτο του ξεκίνημα στην ενδεκάδα των Βαυαρών, ο Λέον Γκορέτσκα απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο γρανάζι στα χέρια του Νίκο Κόβατς.
Με όμορφο σουτ, ο Γερμανός μέσος άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (37’, 0-1).
Ο Τάσος Δώνης ξεκίνησε βασικός στους γηπεδούχους (έπαιξε 57’ λεπτά), όμως η ανωτερότητας της Μπάγερν ήταν εμφανής.
Ο Γκορέτσκα από σκόρερ έγινε δημιουργός και σε όμορφο συνδυασμό ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την μπάλα στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με ψύχραιμο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών (62’), που βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Τόμας Μίλερ (76’, 0-3), σε ένα βράδυ που οι Γκορέτσκα, Λεβαντόφσκι, Τόμας Μίλερ είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος.
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 1-3
(24’ Μπέιλι – 37’ αυτ. Οτσκάν, 55’ Βέγκχορστ, 60’ Στέφεν)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης 1-2
(54’ πεν. Αλέρ – 23’ Οζάκο, 96’ Ράσικα)
Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-1
(12’ Γκρέγκοριτς – 68’ Πλέα)
Νυρεμβέργη-Μάιντς 1-1
(48’ Ισάκ – 25’ Ματέτα)
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 0-3
(37’ Γκορέτσκα, 62’ Λεβαντόφσκι, 76’ Μίλερ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις