Ενδιαφέρει το Κυπριακό ποδόσφαιρο: Αμάν μεταγραφή – Ανακοινώθηκε από τους αιώνιους αντιπάλους – γείτονες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενδιαφέρει το Κυπριακό ποδόσφαιρο: Αμάν μεταγραφή – Ανακοινώθηκε από τους αιώνιους αντιπάλους – γείτονες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Κύπρια Ελένη Γιάννου πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Άρη.

Η ανακοίνωση:

Στον Άρη και η Κύπρια Ελένη Γιάννου!

Ο Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια Ελένη Γιάννου από τον Π.Α.Ο.Κ. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 16/9/1993 στην Λάρνακα της Κύπρου και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΜΟ Κοφίνου Λάρνακας σε ηλικία 15 ετών.

Στην συνέχεια στα 18 της αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων και το 2013 πήγε στον Απόλλων Ladies Λεμεσού, όπου πήρε 3 Πρωταθλήματα Κύπρου και 2 Κύπελλα Κύπρου και έπαιξε για 3 χρόνια στο Champions League πριν έρθει στην Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και πέρσι αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ., όπου κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας και αγωνίστηκε στο Champions League.

Τέλος, η Ελένη Γιάννου ήταν η αρχηγός της Εθνικής νεανίδων Κύπρου και τώρα είναι μέλος της Εθνικής γυναικών της Κύπρου!

Καλή επιτυχία στον Άρη Ελένη!

Πηγή: www.womensports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE